iTutoria Blog

Blog de Tutoria de l'IES Mediterrània

 • Calendari

  Setembre 2018
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « maig    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Entrades més vistes

Servei de Mediació

Benvinguts a l’espai del Servei de Mediació de l’IES Mediterrània!

Des d’aquí esperem poder donar respostes a totes aquelles preguntes que tinguis.

Què és la mediació?

La mediació escolar és una forma diferent de resoldre els conflictes que es poden donar entre els membres de la comunitat educativa.

Potenciem el diàleg, l’entesa de les parts en conflicte, la confidencialitat, la sinceritat i arribem a acords per tal d’aconseguir el respecte mutu i la resolució del problema.

Qui pot sol·licitar una mediació?

Qualsevol membre de la comunitat educativa.

Com se sol·licita una mediació?

És molt fàcil!

Qualsevol membre de la comunitat educativa que vulgui fer una mediació la pot demanar a través del tutor/a del seu grup, o a través dels alumnes mediadors o a la Coordinadora de mediació o a qualsevol membre de l’Equip Directiu.

Qui són els mediadors del centre?

Els mediadors del centre són alumnes que han estat preparats i formats en mediació i han aconseguit el Certificat de Capacitació per a fer-ho. Podeu trobar una llista dels alumnes mediadors al suro de la vostra classe i si, tot i així, no els localitzeu, podeu preguntar al vostre tutor/a.

Recordeu que cada curs, el centre ofereix una Optativa per a formar nous mediadors i així obtenir el Certificat de Capacitació.

Animeu-vos doncs a utilitzar el Servei de Mediació i, si us ve de gust, a ser mediadors del centre, per tal de millorar les relacions amb els altres, ajudar a crear un bon clima de centre i fer front als conflictes entre tots.

Si vols utilitzar el servei de mediació o fer-nos una consulta, només cal que ens enviïs un correu electrònic a l’adreça d’aquí sota, i no t’amoïnis, tot és confidencial. Gràcies per la teva confiança.

mediaciomediterrania@gmail.com

Anuncis
 
%d bloggers like this: